Ingyen 20 Millió? – Tíz Fontos Kérdés!!!









CSOK 2016 : Rengeteg pénzt adna a két és három gyereket vállaló lakásvásárlóknak a kormány, derült ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdai sajtótájékoztatóján.

Mit mondott Lázár János?

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) az új építésű lakásoknál két gyermek esetén 2,6 millióra nő. A CSOK-nál eltörlik a négyzetméterkorlátokat.Budapest, 2015. december 16. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter sajtótájékoztatót tart az Országházban 2015. december 16-án. MTI Fotó: Kovács Tamás





3 gyermek vállalásánál új program jön. Aki 3 gyermeket vállal − akár úgy hogy egy gyermek sincs a vállalás pillanatában −, annak 10 millió forint vissza nem térítendő támogatás jár, és a magyar kormány ehhez 10 millió hitelt tesz hozzá, 25 éves futamidővel, garantáltan maximum 3 százalékos kamattal. A 3 gyermeket 10 éven belül kell teljesíteni.
Azok a gyermeket vállalók is igényelhetik a tízmilliós támogatást, akik korábban már felvettek támogatást, de az ő esetükben le kell vonni a tízmillióból a korábbi támogatás összegét.



Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

A teljes cikk itt található:
LINK