A gondolatok és a gyógyulás







Dr Bruce Lipton arról beszél, hogy a pozitív gondolkodás miért nem tud működni sokszor.
Ahhoz, hogy az elmét sikeresen használjuk egészségünk visszaállítása, sikerességünk elérése és problémáink megoldása céljából-tisztába kell lennünk azzal, hogy milyen programok működnek a tudatalattinkban.
A belső utazás módszere kifejezetten ezt a lehetőséget kínálja számunkra. A tudatos elmét – tudatosan – félretesszük, és megnyílunk annak a végtelen intelligenciának, amit a modern kvantumfizika “field”-nek hív. Magyarul erőtér, rezgéstér talán a legjobb szó rá. Persze ez nem más, mint a spirituális irodalomban használt lélek, szellem, isten fogalma. Más-más a megközelítés és a hitrendszer, és mégis lényegét tekintve ugyanaz.

Részlet Dr Bruce Lipton – Belső utazás anyagából
A gondolatok és gyógyulás


A probléma ott kezdődik, hogy a hagyományos orvoslás teljesen be van zárva a Newtoni fizika világába.
Még az elmét sem veszi figyelembe a gyógyítási folyamatban. A teljes orvosi képzés során a hallgatók mindössze 15 percet foglalkoznak a placebo hatással.

A placebo hatás pedig arról szól, hogy az elme képes befolyásolni az egészségi állapotot.

Tehát, ha azt hiszed, hogy egy varázslatos gyógyszer az ami meg fog gyógyítani betegségedből és beszeded, elméd elfogadja ezt a varázsképességet, és meggyógyít, még akkor is ha nem volt más mint egy cukortabletta.

Az már bizonyított, hogy az összes gyógyulás egyharmada a placebo hatásnak köszönhető!

Ezt az oktatásban nem veszik figyelembe, pedig a kutatásokban nagyon is jelen van.

Ez az amit már mindenki ismer vagy hallott róla, de amiről nem beszélnek a könyvek, a tömegmédia, hogy létezik  olyan, hogy nocebo hatás.

A nocebo hatás ugyanolyan mint a placebo hatás, kivéve, hogy itt a gondolatok negatívak.
A gondolatok rendkívül erősek, akár pozitívak, akár negatívak. Egy negatív gondolat nem csak megbetegíthet, meg is ölhet.
Ugyan az az ereje, ugyan az a mechanizmusa, mint a gyógyító  placebonak.

Pszichológusok elmondják, hogy a legtöbb ember gondolatának 70%-a vagy több negatív és visszatérő. Naponta az emberek gondolataik
70%-ával betegítik magukat! és szenvedést teremtenek az életükben, és nem is figyelnek rá, nem is veszik észre.gondolatokesgyogyulasAz orvostudomány valójában nem a szabad kutatás területe, mint ahogy azt sokan gondoljuk, mert a pénz irányítja és sajnos a gyógyszergyártó ipar befolyásolja.
Távol tartanak attól, hogy olyan kutatásokat végezzünk amelyek gyógymódjai nem alkalmaznak kémiai anyagokat, gyógyszereket.

Ha azt hirdetnék, hogy az elméd képes meggyógyítani, azt nem lehetne jó pénzért eladni. Nincs érdekében a gyógyszeriparnak, hogy támogassa az ingyenes szabad energia gyógyításokat. Ezért ez a terület nem kap nyilvánosságot, kivéve azt a 15 percet az orvosi képzésben.


Ha hasznosnak találtad nyomj egy LIKE-t is!

Forrás itt található: