Tészta:
400 g liszt
2 evőkanál kakaó
2 evőkanál méz
2 tojás
200 g cukor
50 g vaj
2 kiskanál szódabikarbóna
Főzött krém:
fél liter tej
4 ek. enyhén púpozott liszt
200 g porcukor
1 teáskanál vanília kivonat
Gesztenyekrém:
500 g gesztenyemassza
150 g puha vaj
100 g cukor
3 evőkanál rum
Tetejére:
100 g étcsokoládé
1 evőkanál olaj
Díszítéshez:
1 pici tojás fehérje és 100 g porcukor fényes habosra verve
Elkészítés:
A kakaót, mézet, cukrot, tojást és vajat gőz felett összeolvasztjuk, melegítjük.
Utána
a szódabikarbónás liszthez forgatjuk egy hablapát segítségével, majd a
végén kézzel a lisztezett munkapulton jó összegyúrjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Tovább a recepthez még több képpel: