Húsos réteghez:
500 g darált hús, nálam sertéscomb
1 nagy fej vöröshagyma
1 evőkanál kókuszzsír
1 kiskanál házi ételízesítő
1 evőkanál petrezselyem
1 mokkáskanál pirospaprika
3 evőkanál tejföl
1 tojás
1 tejben áztatott zsemle
só, bors
Krumplis réteghez:
7 db közepes krumpli
1 evőkanál teavaj
200 g reszelt trappista sajt
tej
só
Elkészítés:
A krumplikat megpucolva és felkockázva feltesszük főni.
A
hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük a zsíron, majd hozzákeverjük a
darált húst a házi ételízesítőt, a pirospaprikát, a petrezselymet,
sózzuk, borsozzuk és fehéredésig sütjük. Ezután fedő alatt takarékon
puhítjuk egy 10 percig, majd a tűzről levéve hagyjuk kihűlni.
A zsemlét áztassuk be tejbe.
Tovább a recepthez még több képpel: