Egy csodálatos gyógyító ital, ami segít megszabadulni a veszélyes vérzsírtólBiztosan felmerült most bennünk az a kérdés, hogy mivel tartsuk kordában a vérzsír szintet. Elsősorban megfelelően kell táplálkoznunk, csökkentenünk kell a zsírok bevitelét és rendszeresen kell mozognunk. Bizonyos esetekben a zsíranyagcsere zavarai örökletesek, ilyen esetben elengedhetetlen a gyógyszeres kezelés. Ennek következményei a magas koleszterinszint, illetve triglicerinszint.

Létezik egy természetes recept, amely más országokban már sok embernek segített. Mielőtt azonban elkezdenénk alkalmazni a receptet kérjük ki orvosunk véleményét abban az esetben, ha már rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állunk!

Hozzávalók:
1 kg citrom
5-6 csomó petrezselyem
3 liter víz
50 g szódabikarbóna
22-580x400

Elkészítés:
Mossuk meg a citromot és vágjuk szeletekre, majd tegyük egy tálba a szódabikarbónával együtt. Keverjük össze annyi vízzel, ami éppen csak ellepi. E petrezselymet vágjuk apróra, keverjük össze a citromos keverékkel , adjuk hozzá a maradék vizet és tegyük fel főni. Kis lángon 1 óráig főzzük, végül az így kapott italt öntsük át egy tiszta, üres üvegbe.

Használata:
Minden reggel igyunk meg egy kávés csészével az italból, amit 5 napig fogyasszunk.
Ez elegendő idő arra, hogy a vérzsír minimálisra csökkenjen és ne legyen veszélyes hatással az egészségünkre.Forrás itt található: