Megosztás
Hozzávalók a kakaós keksz réteghez:
1 csomag győri édes kakaós keksz
30 g puha vaj
annyi tej, hogy kicsit összeálljon
Világos kekszréteghez:
15 dkg darált háztartási keksz
1 evőkanál porcukor
30 g puha vaj
annyi tej, hogy kicsit összeálljon
Túrós krémhez:
250 g túró
2 dl tejszín
1 cs. habfixáló (dr. Oetker)
4 és 3 evőkanál porcukor
1 cs. vaníliás cukor
Vaníliás krémhez:
6 dl tej
2 csomag vanília puding
6-8 evőkanál kristálycukor ízlés szerint
100 g puha vaj 2 evőkanál porcukorral habosra keverve
A tetejére:
3 dl tejszín
1 cs. habfixáló (dr. Oetker)
3-4 evőkanál porcukor ízlés szerint
Kell egy 22 cm átmérőjű tortaforma, amibe a rétegeket fogjuk belesimítani a következő sorrendben.
A
legalsó kakaós réteghez a kekszet ledaráljuk és a puha vajjal
elmorzsoljuk, majd egy kevés tejjel nagyjából összeállítjuk, nem baj ha
kicsit darabosnak tűnik, mert jobban bele tudjuk nyomkodni a formába.
Tovább a recepthez még több képpel: