Torkos Csütörtök 2016 Éttermek – Jön A Torkos Csütörtök – Idén Már 300 Étteremben









Folyamatosan bővül a 11. Torkos Csütörtökre jelentkező éttermek listája, amely a mai naptól megtekinthető az akció hivatalos weboldalán a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon. A Magyar Turizmus Zrt. néphagyományra épülő gasztronómiai keresletélénkítő akciója, a Torkos Csütörtök idén február 11-én várja az éttermi kultúra iránt érdeklődőket. torkos csütörtök 2016 éttermek

Az éttermek regisztrációja 2016. január 12-én indult, az első egy hétben mintegy 300 étterem csatlakozott a megváltozott feltételrendszerrel zajló eseményhez.

Újdonságok és bevett szabályok


Az étterembe járás és az új ízek felfedezésének népszerűsítésére létrehozott akció során az alkoholtartalmú italokat nem lesz kötelező féláron adni, azonban minden másra, a teljes étel- és alkoholmentes ital fogyasztásra továbbra is 50% kedvezményt kell adniuk a csatlakozó vendéglátóhelyeknek. A feltételtől pozitív irányba természetesen eltérhetnek, vagyis továbbra is nyújtható az alkoholtartalmú italokat is magában foglaló teljes számla végösszegéből 50%-os kedvezmény, de ez nem kötelező.



Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

A teljes cikk itt található: