Ingyenes készpénzfelvétel – erre nagyon vigyázz ha a hónap végén veszel fel pénzt!









Arról mindenki tud, hogy havi 2 alkalommal magánszemélyek ingyen vehetnek fel pénzt a bankszámlájukról, maximum 150 ezer forintig.Ez egyfajta rezsicsökkentés címszó alatt futott….A vállalkozásoknak ez a lehetőség nem létezik, ami azért érdekes, mert tudjuk, hogy rengeteg a kényszervállalkozó az országban, akik örülnek, hogy kijönnek a havi kis keresetükből, de ezt csak így margóra jegyezzük meg.


Nos szép és jó dolog a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel automatából, de ha nem vagyunk elég körültekintőek, akkor ezért is fizetni fogunk  
A lehetőség nem csupán saját bankunk automatáira vonatkozik, idegen automatából való készpénzfelvételre is.



Tehát a lustábbak előnyben, csak a legközelebbi ATM-ig kell elfáradnunk….lustaság alól kivétel lehet az is, ha valaki olyan településen él, ahol csak 1 automata van, szereti, nem szereti abból kell pénzt felvennie!
Itt kezdődnek a gondok.A banki tranzakciók esetében nem az számít, hogy mikor történik meg az esemény maga, hanem az, hogy a tranzakciót mikor könyvelték le.Miről is beszélünk.

Ha hónap vége felé közeledve, mondjuk egy péntek vagy szombat eset elsétálunk az idegen banki automatához és felvesszük a pénzünket, azt hisszük jók vagyunk, hiszen adott hónapban ez a 2. felvételünk, tehát ingyenes! TÉVEDÉS!Ugyanis a péntek esti vagy szombat esti készpénzfelvételt csak maximum hétfőn könyvelik és ha hétfőn már új hónap van, akkor az történik, hogy az előző hónapban nem használtad fel az ingyenes keretedet, az új hónapban pedig tudtodon kívül túl fogod azt lépni.

MEGOLDÁS >> ne hagyd utolsó napokra az ingyenes lehetőséget vagy ha valamiért mégis így alakul, akkor saját automatából tedd meg ezt!

Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

Forrás itt található:
http://palyazatfigyelo.info/2016/01/26/ingyenes-keszpenzfelvetel-erre-nagyon-vigyazz-ha-a-honap-vegen-veszel-fel-penzt.php