Ingyen számítógépre, tabletre, laptopra, netbookra lehet pályázni!









A Holdkő Kulturális Alapítvány pályázatot hirdet Vissza nem térítendő eszköztámogatásra ( Ingyenes netbookok, laptopok és Tablet Pc-ék)




Az eszköztámogatás keretében pályázónként maximum 4 darab netbook vagy laptop és 4 darab tabletpc igényelhető, bármely szervezet, cég, alapítvány, intézmény, önkormányzat, és egyéni vállalkozó részére.


Az alábbiak szerint:
1. A laptopok használtak, dell, lenovo, asus, samsung, acer és egyéb márkájúak Windows 10 operációs rendszerrel frissítve. Vegyes konfigurációkban.
2. A netbookok újak.: Android 4.4.2 operációs rendszerrel
3. A tablet Pc-k újak: Android 4.4.2 vagy 4.4.4 operációs rendszerrel

A netbookok egy partnercégünk által finanszírozott reklámkampány részei. Külső borításuk a partnercég színes logóját hordozza, a logó nem távolítható el. A netbookok műszakilag egy, a kereskedelmi forgalomban is kapható géptípussal egyeznek meg, csak külső műanyag borításuk tér el a boltokban kapható változat burkolatától.

Minden netbook not for sale (kereskedelmi forgalomba nem hozható) jelöléssel van ellátva. Minden eszköz aljára felkerül a Holdkő Alapítvány garancia matricája aminek eltávolítása a garancia elvesztését vonja maga után.


Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

A cikk itt található: