SZÁZEZREKET KAPHATSZ HA ITT KÉRED! NEM KELL VISSZAFIZETNED!









Egy elképesztő és hihetetlen, de valós lehetőséget szeretnénk Nektek bemutatni!A poszt óriási érdeklődést váltott ki, sokan bírálták, sokan azonban nagyon érdeklődtek utána! 


Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy a legyetek toleránsak azokkal szemben, akiket érdekel a lehetőség!

Létezik egy lehetőség, ahol bármire kérhetsz pénzt, akár egy vészhelyzet esetén, akár egy új telefonra, sőt még egy nyaralásra is!A pénzt pedig soha nem kell visszafizetned!

Nézzük meg alaposabban mi is ez a lehetőség :
Az alaptézis az, hogy pénzt kérhetsz olyan emberektől, akik szívesen adnak Neked!Rögtön felmerül a kérdés, hogy vajon hol találsz ilyen embereket? Nos ezzel Neked már nem is kell foglalkoznod!
Létezik egy adománygyűjtő weboldal, a legnagyobb online, magánszemélyeknek létrehozott adománygyűjtő oldal, amelynek használatához mindössze egy folyószámla és némi angoltudás szükséges.

Az oldal neve Indiegogo Life, ahol mindkét pólus jelen van, azok az emberek is akik pénzt kérnek, pénzt gyűjtenek maguknak valamilyen célra, és a másik pólus, akik szívesen adnak pénzt másoknak.Bárki létrehozhatja a saját adománygyűjtését, bárki gyűjthet bármire!


Itt van a weboldal, ahol regisztrálni tudsz : https://life.indiegogo.com/
Ahhoz, hogy el tudj indulni nyomd meg a GET STARTED gombot!

Elkezdheted létrehozni a saját kérésedet. Először regisztrálnod kell, majd ki kell töltened egy űrlapot, ahol meg kell adnod a gyűjtésed címét, a tárgyának kategóriáját, az elérni kívánt összeget amerikai dollárban, és azt, hogy hány napon keresztül folyjon az akció.
Szépen csinosíthatod a profilodat, tölthetsz fel képeket és néhány mondatban a történetedet és hogy miért, mire gyűjtesz, mire kérsz pénzt.


Az adománygyűjtés ideje alatt semmit sem kell tenned azon kívül, hogy figyeled az üzeneteidet és az esetleges hozzászólásokat, és belátásod szerint válaszolsz rájuk.

Az oldal azt ígéri, hogy a gyűjtés általad megszabott időtartamának lejárta után elkérik az adataidat, és 15 napon belül utalják számodra a beérkezett adományokat.

Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

A forrás itt található:
http://palyazatfigyelo.info/2015/12/26/igy-kaphatsz-penzt-barmire-amit-soha-nem-kell-visszafizetned.php