Ingyenes TB-t kaphatsz 1 évig – havi hétezer forintot ér ha odafigyelsz erre!

Havi közel 7 ezer forintos támogatás kaphatsz munkanélküliként. Kis pénz is lehet nagy segítség!! Tudd meg, hogy igényelhetsz ingyen TB-t ha nincs munkád!

Nagyon kevesen értesülnek róla és sehol nem is reklámozzák, de létezik egy lehetőség, melynek segítségével egy évre megoldhatod a problémát, vagyis a pénzt nem kell befizetned, mégis biztosított leszel!

Ha volt már munkaviszonyod, akkor jelentkezz be a helyileg illetékes munkaügyi központba és regisztrált munkanélküliként segélyt kapsz, melyből le tudják vonni ezt a járulékot.


Ha nem volt még munkád akkor, irány az adóhivatal vagyis a NAV, mert náluk lesz elintéznivalód! Miután megszűnt a munkaviszonyod illetve ha diák voltál, akkor a hallgatói vagy tanulói jogviszonyod, attól a naptól kezdve automatikusan 45 nap türelmi időben részesülsz, amíg nem kell TB-t fizetned, de mégis biztosítva vagy.A türelmi idő letelte után addig, amíg nem találsz munkát minden hónapban 6930 forintot kell befizetned TB járulékot.Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

A teljes cikk itt található: