Fantasztikus Hír – Indul Az Ingyenes Internet A Facebook Jóvoltából!









Régóta szólnak a hírek a Facebook világklasszis kísérletéről miszerint a világ összes országába szeretnék eljuttatni az ingyenes internetet.Nos most úgy látszik nem légből kapott ötlet volt, kemény munka áll mögötte ugyanis itt van a hivatalos bejelentés, melyre az egész világ várt! facebook internet ingyen bárhol

“Mark Zuckerberg a Facebookon jelentette be, hogy hamarosan bekapcsolják az első műholdjukat, ami internetszolgáltatást biztosít majd. A Facebook-közeli Internet.org idén év végére 100 országba szeretné eljuttatni a némileg korlátos, de ingyenes internetet.”

Több irányból is dolgoznak az ingyenes internet biztosításán, ami valóban teljesen ingyenes lesz, de természetesen korlátokat is építenek a rendszerbe, hiszen nem azért készül, hogy az egész világ teljesen ingyen szörfözhessen a neten nap, mint nap.



A Facebookot és az Internet.org nevű non-profit szervezetet is alapító Zuckerberg bejelentése szerint műholdra is lépnek: ez Eutelsattal működnek együtt, az ő jövőre fellövendő Amos-6 műholdjuk biztosítja majd a Facebook internetszolgáltatását.

Még több közérdekű cikk itt található: KATTINTS IDE

A teljes cikk itt található: