A sztárok titkos ránctalanító receptje, ami napokon belül megfiatalít







Nagyon sok külföldi sztáron nem látszanak a kor jelei, a képernyőn és színpadon mindig fiatalosan, kisimultan jelennek meg. Gondolhatnánk, hogy a plasztikai sebészük nagyon jó munkát végez, a titok azonban sokkal egyszerűbb, elérhetőbb és természetesebb!
Egy amerikai lap faggatni kezdte a legnagyobb celebeket, hogy megtudja mi titkuk. Többen említették az alábbi receptet és állították azt, hogy természetes módszerrel tüntetik el ráncaikat. Valljuk be, ha megnézzük Jennifer Lopez, Angelina Jolie vagy Catherine Zeta-Jones arcát, bizony irigylésre méltó arcokat látunk magunk előtt. A sztárok titkos ránctalanító receptje itt olvasható és kipróbálható!
Hozzávalók:

frissen facsart sárgarépalé
1 evőkanál tejföl
1 evőkanál keményítő
fél egy pohár hideg víz
 Elkészítése:

Keverjük össze  keményítőt a vízzel és főzzük addig, amíg sűrű állagú nem lesz. Miután kihűl, adjuk hozzá a sárgarépalevet és a tejfölt.

 Használata:

Tisztítsuk meg az arcbőrt és győződjünk meg róla, hogy száraz legyen. Vigyük fel egyenlő rétegben a krémet az arcra, majd 30 perc elteltével langyos vízzel mossuk le. Hidratáló krémmel kenjük be utána a bőrt. A maszkot heti 3 alkalommal használhatjuk.



Forrás itt található: