Csodálatos gyógyulás a tiltott szerrel!







Alysa sikeresen legyőzte az agydaganatot kannabisz olaj használatával. Vannak, akik csodálatos gyógyulásról beszélnek, pedig ebben nincs semmi csoda. Egy orvosilag, klinikai teszteken bizonyított és tudományosan alátámasztott tényről van szó:
A KANNABISZ MEGÖLI A RÁKOT.


Alysa előrhető facebookon ha valaki szeretne neki kérdéseket feltenni, a kutatások pedig megtalálhatóak az oldalunkon magyar nyelven:
(https://www.facebook.com/OrvosiKannabisz/notes)

Mi van, ha a kannabisz olaj gyógyítja a rákot?

2011. januárjában kezdődtek – az akkor 14 éves – Alysa Erwin erős, bénító fejfájásai. Tavasszal már 3-as fokozatú anaplasztikus asztrocitómát – agydaganatot – diagnosztizáltak nála a Michigan Orvosi Központ Egyetemén.

Az mdguidelines.com információi szerint , “A 3-as fokozatú agydaganatban szenvedő betegek átlagos túlélési ideje 18 hónap a megfelelő kezeléssel (sugárzás és kemoterápia). … Még agresszív kezelés esetén is, az asztrocitóma összes fajtája gyakran visszatér, ezzel rontva a gyógyulás esélyét. ”


Alysa agyában a tumorok úgy elterjedtek, mint a borostyán, vagy egy pókháló. Nem volt egy azonosítható tumor, amelyet célzottan sugározhattak volna. Az Erwin család -beleértve Alysa szüleit, Carlyt és Davidet- visszatért az északi Alsó-félszigeti otthonukba öt napra elegendő Temedor kemoterápiás tablettával, hogy elkezdjék a kezelést.

“Azt mondták, 18 hónaptól két évig élhet a kemoterápiával,” mondja Carly. “Úgy gondoltuk, ez halálos ítélet számára.

Mégis, úgy tűnve, hogy nincs más lehetőség, Erwinék úgy gondolták, hogy adnak egy esélyt a kemoterápiának

“Halálos beteg volt “, mondja Carly a lányáról, a Temedor szedése után

Alysa ágyhoz volt kötve szörnyű fejfájással, és nem tudta benntartani az ételt. Az Erwin család majdnem belepusztult. Néhány nappal később kaptak egy hívást Carly apjától, aki Délkelet-Michiganben él, mondván, hogy a közelmúltban elment egy találkozóra a mai nevén Michigan Együttérzés csoporttal és hallott a Rick Simpson kender olajról, egy kannabisz-kivonatról, amit néhány ember a rák kezelésére használ. Azután Erwinék megnéztek két videót: “Mi van, ha a kannabisz gyógyitja a rákot” és a “Menekülés a gyógymód elől,” mindkettő elérhető a YouTube-on.

“Itt a vége, gondoltuk,” mondja Carly. “Ha ez minden, amire a kemoterápia képes, legalább megpróbáljuk megteremteni neki a kényelmet azokban a hónapokban, melyek számára maradtak velünk.”

Az Erwin család először nem talált kannabisz olajat. Végül találkoztak Gersh Averyvel az Ann Arbor területén, aki segített az Erwinéknek megtalálni, amire szükségesük volt. 2011 augusztusának elején Alysa megkapta az első adag olajat. Carly 8 ml kannabisz olajat mintegy fél csésze mogyoróvajjal kevert össze. Fél teáskanálnyit adott a lányának, egyszer reggel és egyszer este. Az első adag után csodálatos átalakulás ment végbe a beteg lányon.

“Körülbelül 30 perccel a kannabisz olaj beszedése után kijött a szobájából , miközben evett és mosolyogott,” mondja Carly. “Tudtuk, hogy mit akarunk, miután láttuk őt, de azt is szerettük volna tudni, hogy ő mit akar, mert ez az ő teste volt. A fény visszatért a szemeibe. Ő maga visszatért. Azt mondta, ő már nem csinálja tovább a kemot, csak a kannabisz olajat.”

Az elején Alysa sokat aludt, amíg teste hozzászokott a magas kannabinoid szinthez. És ahogy képes volt elviselni, anyja növelte az adagot addig, amíg Alysa körülbelül egy és fél millilitert kapott naponta egy évig, azután ezt naponta három ml-re növelte.

Eleinte nem mondták el Alysa orvosának. Féltek, és biztosak voltak a jogi következményekben. Az első három hónapos kivizsgáláson az MRI kimutatta, hogy a rák nem növekedett. Erwinék azt mondták az orvosnak, hogy Alysa még mindig csinálja a kemoterápiát. Az ezt követő vizsgálat ugyanazt az eredményt mutatta, de az orvos már kérdéseket tett fel, mert Alysa vérképe nem azt mutatta, mint egy kemoterápiás beteg vérképétől várható volna. Akkor az Erwin család elismerte hogy leálltak a kemoterápiával és kannabisz olajat használnak helyette. Az orvos válasza óvatos volt, mert a kannabisz olaj nem elfogadott kezelés. De azt mondta: “Bármit is csinálnak, ne hagyják abba.”

Egy év után a rák már öt azonosítható daganattá fejlődött Alysa fejének hátsó részében. Az egyik tumor az agytörzs közelében volt, és azzal fenyegetőzött, hogy elveszi tőle a járás és légzés képességét. Az Erwin család beleegyezett a sugárkezelésbe.
“Hat hét után, azt kívántam, bárcsak soha ne történt volna meg,” mondja Carly. “Az agya elkezdett duzzadni.”

Folytatták a kannabisz olajjal történő kezeléseket. 2013 januárjában, két évvel a fejfájás kezdete után, Alysa MRI-je nem mutatott ki rákot. Az ezt követő MRI, a legutóbbi októberi, szintén nem mutatott ki rákot. A lány következő tervezett tesztje áprilisban lesz.

“Az orvos ránézett a MRI-re és csak mosolygott,” mondja Carly. Sok mosoly volt akkor az arcokon.

Ez idő alatt általában tülekedés ment a kannabisz olajért. Rick Simpson interneten elérhető információi szerint, 453 gramm kiváló minőségű kannabiszból mintegy 60 ml olaj készíthető; egy-és másfél milliliternyi adag naponta, ez csak 40 napig tartana. És az ára 453 gramm jó minőségű kannabisznak északon körülbelül 3000 $, tehát a probléma nyilvánvaló. Carly apjának segítségével, az Erwin család körülbelül 17000 $-t költött a kannabisz olajra. Valamennyit adományoztak is nekik. Avery (Ann Arbor városából) segítette az Erwin családot a megfelelő forrás felkutatásában és az olaj előállításában.
Ma Alysa egy tipikus tinédzser életét éli, kivétel, hogy szedi a kannabisz olajat. Autóvezetői tanfolyamon vett részt és nemrégiben átnyújtották neki jogositványát is, minden probléma nélkül.

“Nem igazán tudtam róla semmit.”- mondja Alysa. “Elkezdtem videókat nézni, és megismertem mások történeteit. Úgy gondoltam, meg kell próbálni. Izgatottan vártam, hogy kipróbálhassam. Már nem akartam a kemot tovább csinálni, mert nem éreztem jól magam tőle. Azt hiszem, feladtam volna, ha folytatnom kellett volna a kemoterápiát. ”

Az elmúlt évben elkezdte nyilvánosan támogatni a terápiát, ami megmentette az életét.

“Próbálom terjeszteni a hírt, hogy mire képes ez a gyógyszer; miben segíthet.“- mondja Alysa. “Amikor utoljára beszéltem, éppen az olajáért próbáltunk harcolni. Próbálok segíteni az embereknek, hogy ők is kaphassanak egy második esélyt, ahogyan én is kaptam. Tudom, hogy a családom nagyon félt. Én is féltem. Amint tudomást szereztem az olajról, reménykedni kezdtem. Ez az, ami reményt adott, hogy a rák eltűnjön. Szeretném, hogy más családok is tudják, hogy nekik is meglegyen ez a fajta a remény. ”

Néhány héten belül, Alysa Erwin hivatalosan egy éve lesz rák-mentes. Akkorra már több, mint 36 hónap telik majd el 18 hónapos halálos ítélete óta. Továbbra is folytatja a kannabisz olajjal történő kezeléseit.


Ha hasznosnak találtad nyomj egy LIKE-t is!

Forrás itt található: