Hozzávalók:
2 csomag gesztenye massza
50 g puha vaj
1-2 ek. rum
Krémhez:
1 cs. vaníliás puding
4 ek. kristály cukor
3 dl tej
2 dl tejszín
2-3 ek. porcukor
1 csomag habfixáló
és kb. 9 db babapiskóta a lezáráshoz
Máz:
100 g étcsokoládé
1 ek. olaj
Összeállítás:
Az őzgerincformát folpack-kal kibéleljük, hagyjunk rá jól, hogy majd a végén be tudjuk takarni a kész süteményt!
A
gesztenyét a vajat a rummal kézzel, de még jobb, ha robotgéppel
összekeverünk. Ezt a masszát beleigazítjuk a folpack-os gerincformába.
A pudingot a 3 dl tejjel, 4 ek. cukorral összefőzzük és hideg vízbe állítva, sűrűn megkeverve KIHŰTJÜK!
Tovább a recepthez még több képpel: