Hozzávalók a tésztához:
25x25 cm-es tepsihez
- 15 dkg zsír
- 2 tojássárgája
- 15 dkg kristálycukor
- 50 dkg sima liszt
- 1 csomag sütőpor (12 g)
- 1 doboz tejföl (kb 15-17 dkg)
A töltelékhez:
- 1 csomag vaníliás cukor
- kb. 1,5 dl tej
- 2 evőkanál sárgabaracklekvár
- 0,5 dl rum vagy ízlés szerint rumaroma
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 10 dkg puha vaj
- 15 dkg porcukor
+ 1 tésztalap összetördelve (melyet előzőleg kisütöttünk)
Máz a tetejére:
- 2 tojásfehérje
- 20 dkg kristálycukor
- 3-4 dkg csokoládé
Elkészítéséért kattints az alábbi linkre:
http://gabicsek.blogspot.hu/2013/12/kati-szelet-avagy-katoka.html
25x25 cm-es tepsihez
- 15 dkg zsír
- 2 tojássárgája
- 15 dkg kristálycukor
- 50 dkg sima liszt
- 1 csomag sütőpor (12 g)
- 1 doboz tejföl (kb 15-17 dkg)
A töltelékhez:
- 1 csomag vaníliás cukor
- kb. 1,5 dl tej
- 2 evőkanál sárgabaracklekvár
- 0,5 dl rum vagy ízlés szerint rumaroma
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 10 dkg puha vaj
- 15 dkg porcukor
+ 1 tésztalap összetördelve (melyet előzőleg kisütöttünk)
Máz a tetejére:
- 2 tojásfehérje
- 20 dkg kristálycukor
- 3-4 dkg csokoládé
Elkészítéséért kattints az alábbi linkre:
http://gabicsek.blogspot.hu/2013/12/kati-szelet-avagy-katoka.html